Schiphol

 

Veilig en comfortabel
Veilig en comfortabel van en naar de luchthaven 24/7. De reis begint al bij u thuis. Of u voor een zakenreis of vakantiereis vertrekt vanaf Schiphol, uw taxivervoer is bij ons in goede handen. Vertrek of aankomst vanaf Schiphol biedt u de mogelijkheid om op efficiënte wijze uw reisbestemming te bereiken.

Dagelijks vervoer naar Schiphol
Omdat wij dagelijks op Schiphol Airport aanwezig zijn kunnen wij u een snelle service bieden voor het ophalen of wegbrengen van u of uw zakelijke relaties. Bekijk de site van Schiphol Airport voor actuele vluchtinformatie en reistips.

Wij zijn gespecialiseerd in luchthaventransfers en kunnen u het volgende bieden:

  • Bij ons betaalt u per auto en dus niet per persoon!
  • Wij rijden direct door naar de luchthaven zonder eerst ander personen op te halen en ook wordt u op de luchthaven opgehaald en direct thuis gebracht!
  • U bepaalt zelf wanneer u wordt opgehaald!
  • Bij ons krijgt u een schone taxi met een gediplomeerde chauffeur!
  • Wanneer wij u ophalen vanaf Schiphol Airport dan staat onze chauffeur te wachten op u bij de taxistandplaats van het Sheraton Hotel

Voor een Schipholtaxi vanuit of naar Almere en omgeving bieden wij een voordelig tarief.
Zo reist u vanaf €45,- van Almere per luxe Mercedes E klasse en vanaf € 60,- per luxe Mercedes Vito (7 personen of veel bagage) naar Schiphol.

Vanuit Naarden reist u met de E klasse vanaf € 57,50 en met de Mercedes Vito vanaf € 75,-.

Tal van vliegvelden
Anders dan de naam doet vermoeden, brengt ons Schiphol Service u niet alleen naar Schiphol, maar ook naar tal van binnen- en buitenlandse vliegvleden, zoals Zaventem Brussel, Dusseldorf, Rotterdam, Weeze en andere vliegvelden.

We bieden de Schipholtaxi als dag- en nachtservice.

Prijzen per auto, niet per persoon!

Gaat u met vakantie met het gezin of groep, of heeft u gewoon een van de Schiphol taxibusjes nodig omdat u veel bagage heeft, dan kunnen wij u ook daarmee van dienst zijn. Onze 7 personen Schiphol taxi busje is een Mercedes Vito. Hier passen 7 personen in met voldoende ruimte voor de koffers.

In de taxi kunt u natuurlijk contant, met pin of creditkaart betalen.